Florida Tips 
Toplijst TopSiteGuide.vakantietop.www.xs4all.nl/~rbokma/florida
TopSiteGuide.
vakantietop florida

this page in English
Wij presenteren u hierbij een site vol florida informatie en tips voor uw vakantie in florida.
 
Met tips over eten en drinken in florida en heerlijke amerikaanse recepten, algemene info, zoeken naar florida sites en waar en hoe boek ik een hotelkamer als u bijvoorbeeld naar orlando of key west wilt gaan.

 
Let OP! Nu met routeplanners op de Weer en Verkeer pagina en een euro naar dollar omrekenaar op de Florida links pagina.
 
Kortom een site voor de echte Nederlander. Profiteer van het mooie weer in Florida tegen een zo laag mogelijke prijs. Natuurlijk niet alleen koopjes op deze site want dan wordt het echt de Dutch Way zoals de Amerikanen het noemen. Dutch is in Amerika een ander woord voor zuinig of goedkoop.
 
Nieuw! Goedkoop bellen vanuit de Verenigde Staten met een Belkaart Zoek hier naar de beste kaarten voor de laagste prijs en bestel hem voor dat je naar Florida gaat.

 

Ik zou zeggen kijk rond op deze site en mocht u binnenkort naar Florida op vakantie gaan dan in ieder geval al vast een hele fijne vakantie toegewenst. Schrijf je nu in voor de Florida Tips Gratis Nieuwsbrief.
 
Oproep; bent u al eens in Florida geweest en heeft u inhoud voor onze website zoals tips en meer florida onderwerpen. Laat het ons dan weten en stuur uw bijdrage naar floridatips@xs4all.nl
 
 

Linkpartners:

Gogo Jongerenreizen - Gratis brochure.
Surfclub - Startpunt - StartBasis - USA_Travelplaza - Florida startpagina - Amerika pagina - Florida pagina - Vakantiepagina - Mobiel Startpunt - Amerika verzamelgids- Surfline

 
Powered by HitAndGo