Goedkoop bellen in amerika 
Home Mobiel bellen Startpagina Vakantienet Zoekpagina


Goedkoop bellen vanuit Amerika.

Een verhaal apart. De telefoon in Amerika is behoorlijk commercieel en je kunt er bellen met Nederland vanaf 3 dollarcent per minuut tot wel meer dan een dollar per minuut. Goed zoeken is een vereiste om goedkoop te bellen. Maar met een telefoonkaart kun je goedkoop bellen vanuit de usa
Je kunt dus het makkelijkst telefoneren met een telefoonkaart. Deze zijn er volop te koop maar je moet hierbij wel goed opletten.

Na wat kaarten uitgetest te hebben (o.a. van AT&T - gekocht bij Sam's club - 14 dollarcent per minuut) hebben we de ultieme telefoonkaart gevonden. Gewoon bestellen vanuit Nederland en je kunt voor een paar centen per minuut een uur of vijftien bellen met Nederland voor 20 dollar.
Dat is dus echt goedkoop bellen vanuit de verenigde staten.

Kaarten zijn al te bestellen vanaf 10 dollar maar we raden je aan om een kaart van 20 dollar te bestellen zodat je niet al te veel op je klokje hoeft te kijken en je met gemak de vakantie door komt zonder dat je tussentijds een dure kaart in een winkel moet kopen. Ga je veel bellen met een mobiel nummer in Holland neem dan een kaart van minimaal 40 dollar. Mocht je minuten over hebben dan kun je deze de volgende keer dat je in Amerika bent weer gebruiken. De minuten verlopen niet zolang je maar elk half jaar de kaart aanvult.

Ga naar de pagina van Cloncon en zoek daar op bellen vanuit de usa-continental naar the netherlands, klik op search now. Op de pagina aangekomen selecteer je daar de kaart van usa connect (groene kaart rechts op de pagina). Je kunt met local access (lokaal) bellen voor 2,5 cent per minuut of met Toll free access (gratis telefoonnummer) bellen voor 2,8 cent per minuut.

In de meeste Hotels kun je gratis lokaal bellen of met een 1-800 nummer (Toll free access).

Als je de kaart bestelt krijg je je kaartnummer en pincode naar je email gestuurd. (print dit uit en vergeet dit niet mee te nemen)

Als je dan wilt bellen vanuit je hotel bel je met het lokale nummer of met het 1-800 nummer. Je geeft dan je pincode van de kaart door aan de computer en je kunt daarna bellen met Nederland.
 

Aan het begin van het gesprek krijg je te horen hoeveel minuten je nog over hebt. Heb je de beschikking over een computer met internet dan kun je dit ook via het internet opvragen. (klik hier voor voorbeeld)

We hebben de kaart zelf al uitgeprobeerd en zijn er zeer tevreden mee. Je moet erg lang bellen wil je door je minuten heen zijn in je vakantie. Ook bellen naar een mobiel nummer is een stuk goedkoper als je met de kaart vanaf een gewone telefoon naar een mobiel nummer in Nederland belt in plaats van je eigen mobiel te gebruiken.

Heb je een eigen woning in Florida (of een andere staat in de Verenigde Staten) dan kun je via je account je telefoonnummer doorgeven van je vaste telefoon. Als je dan naar het toegangsnummer belt hoef je niet je pincode in te voeren.

Wie is Cloncon? Opereert in 150 landen, 2 miljoen kaarten verkocht. Zoeken altijd naar de goedkoopste kaarten. Een vertrouwd adres sinds 2002! Wij zijn een fan van ze want het is super goedkoop om met een kaart van ze te bellen vanuit de Verenigde Staten.

From:
To:

Adverteren via Kliks.nl
Kliks.nl
International calling card search (Recommended!)
From:
To: