is een lijn

"WE'VE SAVED THE SWEETEST SLICE OF FLORIDA FOR YOU"


Pagina 1 van 2


Nature's Edge is een bungalowpark, maar wel naar echte Amerikaanse maatstaven. Dat wil zeggen een luxe villadorp met veel comfort en ongekende ruimte.

De temperatuur is er sub-tropisch, dus vrijwel altijd zon! Nature's edge bereikt u via de higway 27 en is slechts 55 kilometer van Orlando , dat op zijn beurt een rechtstreekse lijnverbinding heeft met Schiphol.
Het is slechts 45 minuten rijden vanaf het vliegveld. airport

Nature's edge
De huizen op Nature's Edge hebben :
De kamers zijn volledig ingericht en alle huizen zijn voorzien van alle comfort zoals:
Er is een groot zwembad, een fitnessruimte, pooltafels, etc.. Uiteraard kunt u volledig zelfstandig privè van uw vakantiedagen genieten, maar als u wilt, kunt u ook deelnemen aan georganiseerde aktiviteiten zoals; barbeque's, bingo's en kaartspelen e.d. Bovendien zijn er een aantal unieke bezienswaardigheden op kleine afstand; Disney World , Universal Studio's, Cape Canaveral de schitterende tuinen van Cypress Gardens en diverse natuurreservaten nauurlijk.

Nature's Edge staat voor "ZON, RUST en NATUUR".
Op het park valt absoluut niets van toerisme te ontdekken. Er heerst dus geen vakantiedrukte. Geen souvenirswinkeltjes, ijswinkels, rumoerige gokhallen en dergelijke. U woont in Nature's Edge tussen een aantal Amerikanen die hier vrijwel permanent wonen. U zult trouwens snel merken hoe vriendelijk de echte Amerikanen zijn. Prettige contacten leggen zal u eenvoudig afgaan, want u woont een aantal dagen in een bijzonder relaxed Amerikaans dorp zonder Archie Bunker...
Het park ligt aan een groot meer (Lake Pierce) in een rustige omgeving, omgeven door schitterende natuur. Prima viswater.


The world's Golf Paradise.
Bok Towers VOOR MEER INFO OVER
BOKTOWER
KLIK OP HET PLAATJE.
meer Lake Pierce.


In de nabije omgeving liggen voorts een paar schitterende golfcomplexen. Het wordt hier dan ook The World's Golfers Paradise genoemd. Voorts zijn er enkele prachtige tennisbanen. Dichtbij zijn er enkele attracties zoals Bok Towers, (geschonken door de Nederlander Henry Bok) en het schitterende Cypress Gardens. Boodschappen doen? Simpel! Slechts 1 minuut van Nature's Edge vindt u Kirk's Country Store, de plaatselijke buurtwinkel doch zo groot als een middelmatige Albert Heijn. Op 10 autominuten rijden komt u in het plaatsje Dundee waar u heerlijke restaurantjes vindt en Winn Dixie's Marketplace (hoezo supermarkt? een Maxis, maar leuker) waar u zich kunt vergapen aan het Amerikaanse voedsel-assortiment. De afdeling kant en klare maaltijden moet u echt even gezien hebben.
Ook op 10 minuten rijden maar dan de andere kant op komt u bij Eagle Ridge Mall met 120 winkels een heerlijke foodcourt en enkele grote warenhuizen zoals Sears, JC Penneys etc.
Hier moet u dus gewoon een dagje voor uittrekken en vergeet dan niet uw makkelijke schoenen aan te trekken.
Gegarandeerd èèn van uw ongetwijfeld vele onvergetelijke vakantiedagen in Florida!
Mocht u beslissen Florida dit jaar als vakantie bestemming te kiezen dan zult u er geen spijt van krijgen.
is een lijn

Adverteren via Kliks.nl
Adverteren via Kliks.nl

is een lijn

Terug naar Hoofdmenu of Pagina 2